1.Cuz & Aden tillsammans på nya låten ”1kta”

Hör Hässelby och Hammarkullen samarbeta på nya singeln

Efter att ha släppt debut-EPn Tre Hjärnor tidigare i sommar är det dags för den Akta Mannen-rappande 1.Cuz att återvända med ny musik. Idag tar han hjälp av ett annat intressant namn på den svenska hiphop-scenen: Nämligen Aden, som oftast sammankopplas med att vara ena halvan utav duon Aden x Asme. Idag bildar de ett eget team när de tillsammans släpper singeln "1kta".

Likt debut-EPn är nya låten "1kta" även den producerad av Yei Gonzales, samt Dnote. Tidigare i veckan kunde vi se 1.Cuz och Aden hinta om samarbetet på Instagram - när de postade ett inlägg och skrev att de släpper en låt om de får 10 tusen kommentarer. Fansen lyssnade och 10 tusen kommentarer senare kan vi nu höra singeln "1.kta".

"Alltid varit äkta" lyder låttexten i refrängen och Aden bjuder i vanlig ordning på det han gör bäst - melodier. Tillsammans med detta hör vi en snygg kontrast av 1.Cuz' rap och samarbetet känns inget annat än självklart.

1.Cuz har tidigare via Instagram att ett debutalbum kommer att släppas i höst, och detta kan mycket möjligt vara den första singeln från det kommande albumet.

Lyssna på "1kta" av 1.Cuz feat Aden nedan!