1.Cuz & Asme går ihop för första gången på ”Livet vi lever”

Två av landets hetaste rappare teamar upp med en DNoteOnDaBeat-producerad singel

Västerorts-rapparen 1.Cuz är utan tvekan en av årets hetaste artister. Med enbart två singlar i bagaget (Akta Mannen, Swedens Most Wanted) har den maskerade artisten på några månader blivit en av Sveriges hetaste rappare. I den senaste singeln "Livet vi lever" går han ihop med ingen mindre än Asme - en kombination utav två av Sveriges just nu hetaste rappare.

Succéduon Aden och Asme släppte förra året sin debut-EP Vågor & Fåglar och har sedan den följt upp med hits efter hits. Förra året släppte Asme sin första solosingel "No Mercy" som för närvarande har mer än 8,5 miljoner streams på Spotify. I slutet av februari släppte Aden x Asme "Grandaddy Purple" som just nu har över 2,2 miljoner streams.

I den DNoteOnDaBeat producerade singeln hör vi hur ämnet kretsar kring lojalitet och hur 'bröder' prioriterar pengar före vänskap.

"Vad vet du om livet vi lever, vad vet du om livet vi lever, huggen i ryggen av bröder, folk tar para före heder".

Precis som 1.Cuz nämner i sin vers så är det ingen högoddsare att den nya singeln bli en ny hit. "1.Cuz och Asme jobbar, garanterat det är en hits. Nu det är gatubarnen som får miljoner streams"

Lyssna på "Livet vi lever" nedan!