Brittiske rapparen SL slog igenom stort som tonåring med megahitsen "Gentleman" och "Tropical" 2017, som idag sitter på makalösa 240 miljoner spelningar tillsammans på Spotify. Inför släppet av hans nyaste project "Turbulence" har han hintat EP:ns tema genom flera singlar döpta efter internationella huvudstäder.

Nu får vi de 6 spåren "Berlin", "Prague", "Stockholm", Toronto", "Sydney" och "London" samlade på ett projekt. På "Toronto" gästas han av den kanadensiska cloud rapparen KILLY men allra mest anmärkningsvärt är att vi har en svensk representant, då ingen mindre än 1.Cuz passande nog hoppar på "Stockholm".

Sebz Beats står för beatet, en producent som etablerat sig på den brittiska drill-scenen med beats åt stora namn som Russ Millions och Loski. Över en förtrollande gitarr och ett par gungande trap-klassiker till trummor får vi höra två skilda stilar från SL och Cuz. SL använder sitt välkända flow som håller en väldigt låg profil, med ett nästan bakåtlutat tempo. Cuz däremot lägger snabba bars med den skrovliga autotune han använt till full effekt så många gånger förut. Ett kvitto på att han kan mäta sig med de bästa, även utanför Sveriges gränser.

Lyssna på "Stockholm" och mer ny musik i DOPEST Playlist på Spotify!