1.Cuz tar oss till UK på singeln "Police"

Följer upp den hyllade "2step" med Ed Sheeran

Efter ett otroligt lyckat musikår, med en officiell remix på Ed Sheeran’s “2step” och ett hyllat live-framförande av låten med Ed på Ullevi i bagaget, är 1.Cuz tillbaka med ny musik. Han avslutar nämligen sommaren med en riktig banger. Hässelby-rapparen släpper nu den dagsfärska singeln “Police”

Även på singeln “Police” tar 1.Cuz på sätt och vis oss tillbaka till UK. För produktionen samarbetar han nämligen med de brittiska producenterna 5ivebeats och kosfinger. Vi får höra 1.Cuz hoppa på ett något annorlunda sound – när han rappar över drill kombinerat med dansanta och varma takter. Tillsammans skapar det en melankolisk vibe. I samband med låten släpps dessutom en tillhörande musikvideo, som även den är inspelad i England. Du kan spana in den ovan.

“Police kom till när jag var i UK för att jobba – och producenterna 5ivebeats och kosfinger hörde av sig på Instagram. Låten i sig behöver egentligen ingen förklaring, utan jag vill att den ska få tala för sig själv. Den är vad den är helt enkelt, en riktig vibe. Men den låter som sköna siffror …” säger 1.Cuz om “Police”.

Med en remix på “2step”, och nu den UK-producerade singeln “Police” i katalogen visar 1.Cuz återigen att han är större än Sverige. Det här blir ännu ett kliv ut på den globala musikscenen – och en fortsättning på ett mycket aktivt år för Cuz. 

Lyssna på ”Police” med 1.Cuz i DOPEST Playlist nedan.