25 är tillbaka och frågar hur vi mår

På den senaste singeln "Hej Hur Mår Ni?" får vi höra Valstarapparen på samma smittsamma energi som debuten "F*CK MINA OPPS"

Det är inte många som kan säga att deras debutsingel streamats över 10 000 000 gånger på Spotify, men 25 från Grind Gang är en utav dem. När ”F*CK MINA OPPS” släpptes i början av 2022 blev den en omedlebar succé på TikTok. Som en del av kollektivet Grind Gang i Valsta, Märsta är han tillsammans med ADAAM, VC Barre och DAN en del av en våg av nya kreativa sounds som sveper över svensk hiphop just nu.

När han släppte den där första singeln, som fastnade direkt i folks huvuden genom en catchig hook och ett studsigt beat, var det i början av mars 2022. Nu har det gått mer än ett år sen vi fått ny musik från Valstarapparen, och den nya singeln ”Hej Hur Mår Ni?” är både ett statement och ett bevis på att han är ”back like he never left”.

Bakom spakarna på produktionen har han plockat in Mackan, vars trum-tunga och internationelt doftande stil känns som handen i handsken för 25s lekfulla och avslappnade sätt att rappa. När han öppnar med hooken ”Hej hur mår ni? Från Valsta förstår ni?” är det med glimten i ögat för sin långa frånvaro, men med självsäkerheten i att han har sin plats i gamet kvar.

Lyssna på ”Hej Hur Mår Ni?” i DOPEST Playlist på Spotify!