Karl Lagerfeld teamar upp med PUMA

Presenterar två PUMA Suede silhuetter som pryds med solglasögon, kostym samt avatarer.

En av modevärldens absolut mest pampiga namn har precis temat upp med PUMA. Den tyskfödde designern och kreatören Karl Lagerfeld har inte bara gjort sin egen etikett Karl Lagerfeld till en gigant inom branschen, men sitter även som Creative Director för både Fendi och Chanel. Han blev även Pierre Balmains egna assistent redan 1955, efter att ha vunnit en tävling som anordnades av International Wool Secretariat.

Nu avslöjar den numer Paris baserade Lagerfeld att två nya silhuetter är påväg i samarbete med PUMA. Dessa två silhuetter består av två PUMA Suede modeller som Lagerfelt sedan fått ge ett ansiktslyft. Det vita paret levereras med en överdel i skinn, svart stripe och pryds med en tygpanel över snörningen som ska föreställa Lagerfelds klassiska solglasögon. Den svarta utgåvan är egentligen en vit sko som bär en svart mocka kostym ämnad att återigen föra tankarna tillbaks till sättet Lagerfeld klär sig. Hälfliken på båda på pryds med Lagerfeldt avatarer.

Än finns inget officiellt releasedatum för dessa skor, men ta en titt på galleriet ovanför och vänta in mer info här på dopest.