5 jackor som skyddar dig mot regn i stil

Balenciaga, Stutterheim x Marc Jacobs och Off-White

Den svenska sommaren är tyvärr över, och det är dags att uppdatera garderoben till höst. För att hjälpa till har vi samlat klassiska, funktionella men även väl logopryda jackor som låter dig hålla stilen i vått och torrt.

Det svenska regnmärket Stutterheim släppte tidigare i sommar sitt samarbete Stutterheim x Marc Jacobs som innehåller två regnjackor för dam - en gul och en rosa för den som söker färg. Om man önskar något mer jordnära men ändå streetwear finns Balenciaga Opera Rain Coat , en beige regnjacka med tone-on tone knappar i fram, vikbar luva med svart dragkedja och Balenciaga tryck på ryggen. En svart regnjacka är aldrig fel och Off-White printed rain coat är just det - en lång svart regnjacka för dig som söker en lite längre jacka i rakform med ''RAINCOAT'' printat på ryggen.

Ett annat trendigt märke just nu är Moncler som senast hade en kampanj med Will Smith - deras Granduc Logo-Print jacka är ett alternativ för dig som vill ha färg och synas längst gatan i dåligt väder. En röd regnjacka med flertal fickor och Monclear logga på armen. Sist men inte minst, The North Face har flertal vind och regnskydd jackor som passar likaväl en regning dag som en blåsig - deras 1990 Mountain Jacket Gore-Tex tar inspiration från 90-talets mer friluft-stil och finns i flertal färger.  Se alla jackor i bildspelet nedan.

I andra nyheter, ta en närmare titt på Heron Prestons Fall/Winter 19 kollektion här.