Under vinterhalvåret kan det vara särskilt svårt att finna inspiration till outfits - åtminstone när man bor i Sverige och egentligen bara vill ha på sig det varmaste man äger. I samband med årets soligaste dag hittills vill Dopest tipsa om några Instagram-profiler som alltid levererar snygga looks och kreativa bilder att inspireras av.

Wuzg00d @wuzg00d

Gillar du sneakers och starka färgpaletter är det är kontot för dig. Den här tjejen visar upp färgkombinationer som ingen annan och med ett öga för matchning och smycken knyter hon samman varje plagg. Kläderna är oftast sport och thrift-baserade men hon lyckas alltid att se ut som a million bucks.

 

Noahfound @noahfound

Stilrena silhuetter och intressanta kombinationer. Svenska Noah blandar casual med smart och lyckas alltid sätta sin egen prägel på sina outfits. Färgskalan är ofta nedtonad men syns gärna tillsammans med ett par utstickande skor. Missa inte heller hans livliga poser som snyggt visar upp kläderna!

 

Eliasriadi @eliasriadi

Elias Riadi, även känd ifrån den streetwear-baserade Youtubekanalen PAQ. Alla som följer denna killens videor vet att han har en kärlek för designermärken och high end-mode. Detta syns självklart även på hans Instagramkonto. Här får vi se en blandning av olika stilar med fokus på mycket lager och finess. Detta är ett konto för dig som gillar att experimentera med silhuetter.

 

Juliaadang @juliaadang

Här har vi någon som kan få exakt allt att se snyggt ut. Svenska Julia Dang har även hon en Youtubekanal vid namn TheLineUp där hon pratar om bland annat mode och visar upp lookbooks. Hennes outfits bjuder ofta på en mix mellan feminint och maskulint och vi får se mycket thriftade plagg vilket är perfekt för dig som är på en budget. Följ Julia för maximal inspo och clothing-envy!

 

Tresrare @tresrare

Här är ett konto för dig som inte bara vill se outfits från en person. Tresrare är ett samlningskonto för streetwear-intresserade och här postas bilder från alla möjliga källor. Perfekt för dig som vill ha variation på olika modeller och stilar.

 

Dopest @dopest.se

Skrev vi precis med oss själva i vår lista? Ja det gjorde vi. Du har väl inte missat att vi även har ett Instagramkonto där vi postar både våra inlägg, egna bilder på artister och mode-inspiration? Under hashtagen "DopestFits" lägger vi även ut bilder på outfits som vi tycker om. Tagga oss i din bästa look så har du chansen att bli featured på vår sida!

  • Foto: /Dopest.se
  • Foto:Dopest.se
  • Foto: /Dopest.se
  • Foto: Dopest.se
  • Foto: /Dopest.se