• Foto: Jordan Perez / Pressfoto

6LACK kommer till Sverige 2024

Besöker Berns i slutet av sin ”Since I Have A Lover World Tour” för sitt nya album, börjar i oktober och kör till mars 2024

Efter att ha släppt sitt hyllade tredje album "Since I Have A Lover" tidigare under 2023 drar nu Atlantas RnB-kung 6LACK ut på världsturné. Den första oktober drar resans första etapp igång, då han besöker Portland för att sedan köra Nordamerika runt fram tills slutet av november.

Det är dock etapp nummer två som är mest intressant för oss, då han via i stort sett hela Europa till slut hamnar på Berns i Stockholm den 1:e mars 2024. Som support tar han med sig den nigerianska DJ:n Spinall och artisten SADBOI, avslöjar arrangören Luger. Det blir trap-croonerns första Sverigebesök sedan Way Out West 2018, en lång tids väntan som visserligen förlängdes av ett intensivt album-arbete och en pandemi.

Tidigare i år släppte 6LACK albumet "Since I Have A Lover" som turnén även är döpt efter. där tempot har skruvats upp och artisten utforskar ett liv bortom de tillfälliga relationerna och dekadens. Romantiken blandas upp med svärta och resultatet är artistens mest personliga verk så här långt. Och det är med detta hyllade album i ryggen som superstjärnan nu intar svensk mark för första gången på mer än fem år.

Det må kännas långt kvar till mars 2024, men biljettsläpp öppnar redan nu på fredag den 28:e april klockan 10.00 via Ticketmasters hemsida (Åldersgräns 18+). Så se till att säkra din biljett i tid om du vill garantera att se ett av de största namnen modern RnB har att erbjuda.