Här kan du se allt som släpps från A-COLD-WALL* x Converse

Inkluderar både skor och kläder

Förra veckan avslöjade A-COLD-WALL* och Converse ett kommande samarbete. Då stod det inte klart exakt vad kollektionen skulle inkludera. Nu får vi ta del av bilder från det väntande samarbetet. Linjen innefattar både tracksuits och sneakers. Vi ser siluetterna Chuck Taylor All Star Lugged samt ERX i nya, moderna tolkningar. ACWs designer Samuel Ross rundar av kollektionen med två tracksuits.

Den nya tolkningen av Chuck Taylor All Star Lugged är en hög sneaker som kommer i en ljusgrå ton. Överdelen är tillverkad i ripstop-material. Den vita gummisulan sträcker sig höft upp längs med skons sidor. Vi ser Converse- och ACW-branding stämplat i gummit. ERX är en klassisk basketsneaker tillverkad med en grå överdel tillverkad i mocka. Skon kommer med en isblå, halvtransparent mellansula i gummi.

Klädkollektionen inkluderar en beige tracksuit som är både dressad och sportig på samma gång. Den består av en jacka och ett par mjukisbyxor med sandfärgade detaljer. De är tillverkade i materialet nylon. Vi ser även en mer avslappnad tracksuit i röda och bruna toner, med en zip-up-jacka och ett par byxor med anpassningsbar midja. Avslutningsvis syns en praktisk, sandfärgad väska.

A-COLD-WALL* x Converse släpps den 14 september via ACWs hemsida.