Foto: Naughty Dog / Sony

Rollen som är Abby är tillsatt för ”The Last Of Us” säsong 2

Efter premiären av den framgångsrika första säsongen tidigare under året börjar nu hypen för säsong 2 med ett uttalande

HBO:s "The Last of Us", baserad på Naughty Dogs hyllade tv-spel, hade premiär i januari 2023 till god kritik. Seriens huvudrollsinnehavare Pedro Pascal (Joel) och Bella Ramsey (Ellie) fick ta emot majoriteten av applåderna, då det var samma kemi mellan deras karaktärer som fick spelet att sticka ut när det släpptes på Playstation 3 under 2013.

Serien förnyades snabbt för en säsong 2, vilket innebär att storyn i spelen kommer att fortsätta utforskas. De som spelat uppföljaren på Playstation 4 vet även att det innebär att karaktären Abby kommer att göra entré, en roll som vi redan nu vet är fylld.

Produktionsansvarige Craig Mazin intervjuedas nyligen av Los Angeles Times, där han avslöjade en del detaljer om den kommande säsongen. Tidningen bekräftade att rollen har tillsatts, men eftersom strejken i Hollywood för närvarande inte ser ut att ta slut kommer fansen att behöva vänta på det officiella avslöjandet, då seriens produktion är på paus.

Mazin bekräftar även att säsong 2 är i stort sett redo att börja filmas, men att strejken gör det omöjligt för stunden. Så håll utkik på dopest.se framöver för senaste nytt kring situationen!