Achee Flips gästas av Omar X & SINAN i ”Anledning”

Borlänge-rapparen är tillbaka nästan ett år efter senaste singeln

Achee Flips fick ögonen på sig när han utgjorde ena halvan i rap/reagge-duon Rhymes & Riddim som slog igenom 2012. Men sedan 2016 har Borlänge-rapparen satsat på sin solokarriär och hunnit släppa debut-EP:n Konst 2017 och för ett år sedan släppte han singeln den Matte Caliste-producerade "Mattsvart" med Omar X och Lani Mo. Låten blev en succé och har streamats mer än 6,9 miljoner gånger. Idag återvänder han med årets första singel "Anledning", som gästas av Omar X på refrängen men också SINAN som får lägga en vers.

Precis som tidigare är det Matte Caliste som står för produktionen. Achee och Omar X har tidigare jobbat flitigt ihop och nyligen var Omar aktuell med singeln "Need You" under artistnamnet SoLonely. SINAN har haft ett flitigt år där han nyligen gick ihop med Sebastian Stakset i "Jag ber" och släppte innan dess släppt singlar som "Hadi Gel" och "Allt är chill".

I låten blir Achee personlig och rappar om sina livsval, hur han blickar framåt oavsett hinder och hur allt han gjort skett av en anledning. Spana in videon av Kevin Palmer ovan!

Lyssna på "Anledning" nedan!