ADAAM släpper debutalbumet ’TOPBOY’

Den som väntar på något gott…

Efter hela två EP:s och ett flertal framgångsrika singlar är det dags för rapparen ADAAM att släppa sitt debutalbum TOPBOY. ADAAM har varit aktiv på scenen sedan 2018 och har med sitt team Grind Gang fångat en stor målgrupp av lyssnare. Nya skivan TOPBOY består av sju låtar helt utan features, där tre spår även kommer släppas med tillhörande videos.

Likt ADAAM själv beskriver skrivan så innehåller den ett flertal olika sounds och stilar, och att det kommer finnas låtar i smak för alla. En gemensam nämnare för alla spår är dock ADAAMs känsla för charmiga rader och en underliggande positivitet i hans flow. Det är något som blivit mycket uppskattat på tidigare släppta singlar som "EXTRA", vilken just nu briljerar på appen TikTok.

ADAAM beskriver TOPBOY som ett speciellt projekt då han blivit mer personlig i sina texter och verkligen hittat sig själv i musiken. Skivan har de jobbat på i snart ett år och det har inneburit både sena nätter och tidiga morgnar. I producent-väg erbjuder TOPBOY främst produktioner från NESZ Beats, där Castrox hoppar in på spåret "NEW YORK". Med på skivan finns även den tidigare släppta singeln "KÄNSLORNA DANSAR", som likt titeln indikerar är plattans mest dansvänliga låt, med franska influenser.

Hoppa in i ADAAMs underhållande värld av olika stilar och sounds på nya skivan TOPBOY nedan.