Adel är aktuell med nya singeln "Plan"

"Se mig ta mig upp, jag har en plan" 

Fivestar Records-artisten Adel är tillbaka med sin första release i år. Han kickar igång 2021 med en helt ny track som fått namnet ”Plan”. Spåret följer upp julkappen ”System” och albumet Guld Utav Sand från fjolåret.

Singeln är producerad av DnoteOnDaBeat och vi hör Adel leverera sina verser över ett gitarrbaserat hiphop-beat. Han hörs dela med sig av stora framtidsplaner. ”Folk dom säger jag är klar, inte än på långa dar / Se mig ta mig upp, jag har en plan” rappar han självsäkert. Det är en känga till alla som skulle ha påstått att hans karriär är över – men den har snarare bara börjat.

Adel fortsätter ständigt hålla sig aktuell och bevisa att han är en mångsidig artist – som inte är rädd för att utvecklas. Det är tack vare det som han än idag är ett av de mest relevanta namnen på hiphopscenen. Han gjorde debut med ”Skina” redan 2017, som snabbt blev en lyssnarfavorit. Sedan dess har han hunnit släppa populära spår som ”Spring”, ”Sci-fi” och ”No Cap”.

Lyssna på Adels senaste singel ”Plan” – och missa inte att alla veckans släpp finns i vår Spotify-lista!