Aden berättar om ett tidigare liv på singeln "Safe"

"Jag brukade vara rädd för mig själv "

 

Aden kickar igång det nya året med singeln ”Safe” – en låt som handlar om ett tidigare liv. Aden berättar att singeln kretsar kring rädslan över att inte veta vart man kommer hamna härnäst, där livet kanske behöver riskeras på grund av valen en ställs inför.

Genom låtens gång skiftar Aden mellan känslan av att känna sig trygg där han är nu, och att kolla tillbaka på tidigare livsval. I refrängen hörs rader som: ”Har mina bröder, är en man, jag är safe yeah.”

”Safe handlar om att jag känner mig säker där jag är nu. Jag brukade vara rädd för mig själv och det jag är kapabel till som jag också säger i låten. Men dom riskerna i livet behöver jag inte ta längre. Jag vibea som vanligt men det speciella måste ha varit att jag har haft mina närmaste omkring oftare”, säger Aden om nya singeln.

Låten är producerad av Göteborgsbaserade producenten Admir Beats, som även producerat Adens senaste singlar ”Bon Appétit” och ”Zaroch”. I samband med releasen släpps även en tillhörande musikvideo klockan 16.00 idag, som producerats av Framed Music i regi av Farre TB.

Lyssna på Adens singel ”Safe” nedan. In other news … tror ni att det är dags för duon Aden x Asme att återförenas? Kolla in Adens tweet nedan:

https://twitter.com/_AdenHK/status/1346273938733740032?s=20