adidas VM fotbollsskor

adidas presenterar VM-kollektionen ”Al Rihla” pack

Se adidas nya färgglada fotbollsskor som kommer bäras av stjärnorna under VM

Fotbolls-VM 2022 närmar sig och med mindre än två månader kvar lanserar adidas sin nya fotbollskollektion "Al Rihla" pack. Skokollektionen har fått samma namn som den tidigare presenterade VM-bollen "Al Rihla" som på arabiska betyder "Resan".

Al Rihla kommer med ett färgrikt utseende där vi får se nya uppdaterade färgställningar på X Speedportal, Predator och Copa Sense. Designinspirationen på fotbollsskorna har hämtats från arkitekturen, de ikoniska båtarna och Qatars-flagga. Detta kombinerat med den senaste innovationen på adidas fotbollsskor skapar den iögonfallande adidas Al Rihla-kollektionen.

Al Rihla X Speedportal

X Speedportal är den senaste innovationen från adidas. Skorna har tagits fram för dem snabbaste fotbollsspelarna för att skapa bästa möjliga komfort och stabilitet kombinerat med adidas uppdaterade SPEEDFRAME teknik och SPEEDSKIN 2.0 för bättre grep. Skorna kommer i en futuristisk design i en ljusblå bas som kompletteras med ett flertal olika färger. De tre adidas-strecken är placerade framme på foten istället för på sidan som de vanligtvis brukar vara placerade.

Al Rihla Predator Edge

adidas Predator Edge kommer för första gången i ZONE SKIN, en innovation som möjliggör bättre vridning, grepp och skruv. Detta kompletteras med FACET FRAME-teknik som ger spelarna bättre stabilitet på fotbollsplan. Färgmässigt är Predator den fotbollsskon som är mest lik VM-bollen i sin design. Skorna kommer bäras av spelare som Paul Pogba och David Alaba under VM.

Al Rihla Copa Sense 

Den nya Copa Sense kommer i en innovation som är baserad på anatomiska insikter på människofoten. Skorna kommer i tekniska innovationer som SENSEPODS, TOUCHPODS och SOFTSTUDS som i grunden möjliggör bättre känsla och touch för fotbollsspelare. Copa Sense kommer i svart bas med samma futuristiska design som X och Predator med de tre adidas-strecken.

Hela Al Rihla World Cup packet och VM-bollen finns att köpa på adidas.se och Unisportstore.