Predator är tillbaka – adidas fotboll återlanserar Predator

Den ikoniska fotbollsskon Predator är tillbaka

adidas fotboll återlanserar världens mest ikoniska fotbollssko - adidas Predator. Skorna som burits av legender som David Beckham, Zinedine Zidane, Kaka och många fler kommer ut i en ny moderniserad version. Först ut är modellen Predator 18+ 360 Control som kommer som en del  av nya Skystalker paketet. Predator 18+ 360 Control kommer i en svart, röd och guld färgställning.

Skorna har fått en ny uppdaterad Primeknit SOCKFIT COLLAR, designad för att utvidga sig efter fotens form och säkerställa en stödjande passform. Primeknit material inkluderar ett lager av CONTROLSKIN för optimalt grepp under alla förhållanden, tillsammans med en ANATOMICAL UPPER som imiterar hälens form för att säkerställa fullständig passform. Man har även uppdaterat fotbollsskorna med en ny CONTROLFRAME med högprestations polyamid som är designad för att stabilisera rörelser och nytt aggressivare dobbsystem som förstärker rotationen och dragkraft. Liksom tidigare adidas P0 modeller så kommer även den nya adidas Predatorn tillsammans med en fullängd BOOST™ mellansula för att skapa extra komfort.

The Predator 18+ 360 Control är också tillgänglig som en cage och sneaker variant.

Nya Predator skon kommer att användas av stjärnor som Paul Pogba, Dele Alli, Ivan Rakitic och Mesut Ozil och finns tillgänglig att köpa på adidas.se/predator_18 från och med idag. Övriga återförsäljare som Unisport och Intersport får vänta ett par dagar innan skorna blir tillgängliga för försäljning hos dem.