adidas fotboll släpper Cold Blooded Pack

adidas fotboll lanserar Cold Blooded Pack och släpper en ny kampanjfilm med Pogba, Messi och Suarez

adidas fotboll presenterade förra veckan nya adidas Copa som en del av adidas Cold Blooded Pack. Idag visar man upp resterande delar ut fotbollskollektionen där vi får se en ny färgställning på Predator, Nemeziz, Nemeziz Messi och X. Färgerna och namnet syftar till hur spelarna i skorna dominerar överallt och är kallblodiga i dem nya färgerna.

Den nya Predator 18+ Cold Blooded kommer användas av spelare som Paul Pogba, Mesut Özil och Dele Alli och har fått en ny rödvit färgställning.

Nemeziz Cold Blooded kommer bäras av spelare som Firmino,, Messi och Lingard. Den nya färgställningen består av tre olika nyanser av rött och Messis egna modell kommer gråsvart färg med adidas ränder i vitt.

Det sista modellen X 17+ Cold Blooded  kommer likt Predatorn i en vit färg med adidas loggan i rött och en ovandel i svart. Skorna kommer att bäras av stjärnor som Mohamed Salah, Luis Suárez och Gareth Bale.

Som en del av lanseringen har man också släppt en video där vi ser Messi, Suarez, Pogba och F2 freestyle agera regissörer som producerar sina egna "Watch me create" filmer.  Se skorna i bildgalleriet ovan och filmen nedan. Skorna finns att köpa från och med idag på adidas.se.