adidas & Löplabbet öppnar pop-up

Inför uppbyggnaden mot adidas Stockholm Marathon 2024 öppnas en gemensam butik i löpningens tecken – se datum & öppettider här

Från och med imorgon, torsdagen den 14:e mars, kan alla löparsugna upptäcka och testa de senaste nyheterna genom en pop-up från adidas & Löplabbet. Testa produkter ur det breda sortimentet från adidas running, och få expertråd och inspiration av Löplabbets kunniga personal, då de öppnar en fullmatad popup-butik i Löplabbets butik på Kungsgatan i Stockholm.

”Vi är otroligt glada över att tillsammans med Löplabbet för att skapa en adidas popup-butik helt dedikerad till löpare. Vi är övertygade om detta är en perfekt möjlighet att visa upp vår bredd av löparprodukter och teknologier och i kombination med Löplabbets expertis kommer detta ge kunderna en komplett service – oavsett om man är nybörjare eller rutinerad löpare med ambition att springa adidas Stockholm Marathon”, säger Ida Hallgren, Director Omnichannel Activation på adidas i Norden.

Under de senaste åren har adidas har befäst sin ställning som det mest framträdande varumärket inom löpning. Genom att ständigt sträva efter innovation och kvalitet är man det självklara valet för löpare både i Sverige och internationellt, med en betydande närvaro under olika löpararrangemang och tävlingar. Vid adidas Stockholm Marathon 2023 erövrade adidas alla pallplatser – etta, tvåa och trea i både herr- och damklassen, och vann dessutom flest maratonlopp världen över, vilket tydligt visar varumärkets prestation och position.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av LÖPLABBET🏃‍♂️ (@loplabbet)

”Som experter inom löpning är det vår passion att stödja och inspirera löpare på deras resa. Genom detta samarbete med adidas kan vi nu på ett ännu bättre sätt hjälpa våra kunder att få ut det bästa av sin löpning”, säger Stellan Kinell, COO på Löplabbet.

Popup-butiken hos Löplabbet är en del i uppbyggnaden mot adidas Stockholm Marathon, där nummerlappsutdelningen till Premiärmilen och Premiärhalvan arrangeras tillsammans med Marathongruppen. Popup:en öppnar den 14:e mars och finns kvar till den 7:e juni. Butiken på Kungsgatans öppettider är mellan 10-19 på vardagar och 10-17 respektive 12-17 på lördagar & söndagar.