• Foto: Jireel/NIVY

adidas visar upp ny sneaker – Nite Jogger

Den nya modellen sägs släppas nästa år, teasades av Jireel

I fredags visade adidas Originals oväntat upp en ny silhuett via deras Instagram story. Tre bilder visades upp på en ny BOOST-modell som tidigare inte setts. Den nya silhuetten hade en helsvart överdel med reflexer och kompletterades med en svart BOOST sula. Reflexerna var placerade på bakre- och skornas främre del. Ingen mer information om skorna släpptes i samband med bilderna.

Fram tills igår när svenska artisten Jireel oväntat nog postade en bild på sin Instagram från någon form av videoinspelning. På bilden sågs samma sko som dagen innan teasats på adidas officiella konto, även där med tydligt synliga reflexer. Bilden postades under hashtaggen Nite Jogger, som förmodligen är namnet på den nya sneakern. Tittar man på hashtaggen syns fler läckta bilder på silhuetten.

Ett tyskt sneaker-konto ger oss den bästa bilden på skorna. Där ser vi tydligt att reflexerna är orange/röda. Skorna kan ses som en mix mellan adidas Iniki och NMD. Gräver man lite mer på nätet ser vi att de okända leak-kontona tidigare rapporterat om en ny Nite Jogger som spås släppas 2019. Även en del mockups visas upp i andra färger, dock skiljer de sig en del från skorna som visats upp. Skorna säga vara inspirerad av en modell som adidas tog fram på 70-talet. Adidas döpte skorna då till Nite Jogger för att de var anpassade för träningspass i mörker och kväll.

Ännu finns ingen officiell information kring skorna, men håll utkik på Dopest.se och vår Instagram för senaste nytt.