⁠Se Jude Bellingham i nya adidas Predator 24

Nyckelspelaren i adidas nya "Solar Energy Pack" frontas av Real Madrids nya stjärna – se bilder & hur du kan köpa här

Sedan 1994 har adidas Predator varit en av fotbollsvärldens främsta och populäraste skor. För att fira skons 30-årsjubileum har nu adidas tagit fram en ny version av klassikern som utgår ifrån frågan: ”Hur hade Predator sett ut om den släpptes för första gången idag?”.

Resultatet är Predator 24, en blandning av originalets estetiska DNA med de lättviktiga designegenskaperna i de modernare Predstrike och Predator 30. Skon har de välkända färgerna svart, vitt och rött, men är djärvare i tonerna och kompletteras med en livfull gul tejpning som lyser klart genom designen.

”Vi är otroligt glada över att kunna fortsätta berättelsen om den här älskade skon och kan knappt bärga oss inför att se spelare skapa sina egna målskyttelegender genom att bära dem”, säger Sam Handy, VP för produkt & design på adidas.

En som definitivt haft på sig målskorna under det senaste halvåret är Real Madrid & Englands stora mittfältsstjärna Jude Bellingham. Med nummer 5 på ryggen och adidas på fötterna har han varit en ledande figur för sitt lag under sin första säsong i Spanien och han är även ansiktet utåt för den nya Predator 24. I en ny reklam för skon syns mittfältaren i labbet där skon ”som alla kan göra mål med” tagits fram, något han bestämmer sig för att dela med världen.

Nedan hittar du några av skons främsta egenskaper:

  • CONTROLFRAME 2.0 lättviktssula och hälkonstruktion optimerar greppet för dynamiska rörelser och stabilitet när du slår till bollen.
  • HYBRIDTOUCH 2.0-överdelen ger en formgjuten passform med dämpning i viktiga kontaktområden för komfort och en mjuk touch på bollen.
  • STRIKESKIN-gummiflikar är strategiskt placerade i tillslagszonerna för att stödja bollgreppet och ge precision i skottet.
  • STRETCHABLE LACELESS PRIMEKNITCOLLAR – gör det enkelt att komma in i skon och ger säker passform.
  • LIGHTWEIGHT DESIGN – spelet blir allt snabbare och det är allt viktigare att kunna reagera snabbt i matchögonblicken. Predator 24 är tillsammans med den begränsade utgåvan Predstrike den lättaste skon i serien hittills. I synnerhet Laceless Elite-versionen som bara väger 195g i storlek 8,5.

adidas Predator 24 finns tillgänglig nu i adidas-butiker, online och hos utvalda återförsäljare med priser mellan 1 049kr och 3 099kr.