adidas x Star Wars x Nanzuka – då kan du köpa skorna

"May the 4th be with you" när adidas & Nanzuka firar Star Wars-dagen med en ny sneakercollab – se releasedatum & pris här

Vi närmar oss Star Wars-dagen och ännu en gång ger adidas fansen ett nytt sneakerprojekt att se fram emot inför den 4:e maj. Denna gång har de även med sig den japanska designern Nanzuka från Tokyo för att tolka om tre klassiska adidas-modeller:Superstar XLG, NMD och Stan Smith.

Karaktärerna C3PO och R2D2 pryder Superstar-modellen och Darth Vader-inspirerade detaljer på NMD. Stan Smith håller det enkelt med en präglad Storm Trooper på hälen, till skillnad från de mer uttrycksfulla Superstar & NMD. Vi har hittills endast fått officiella bilder från adidas på Superstar, så du hittar de i mer detalj i galleriet nedan.

Adidas har en historia av Star Wars-släpp, som ofta sammanfaller med filmpremiärer eller den fjärde maj. Denna begränsade kollektion släpps den 27:e april i Japan och den 4:e maj i USA med en förväntat release i Europa samtidigt som i USA. Priset förväntas ligga runt 1 630kr (150$).