adidas släpper fotbollsskorna ‘Predator Edge’ klädda i Swarovski-kristaller

Har redan setts på Jude Bellingham och David Alaba

Världens kanske mest ikoniska fotbollssko, adidas Predator, har fått en exklusiv och diamantklädd remake. adidas och den österrikiska kristall- och smyckestillverkaren Swarovski presenterade i dagarna en helt ny version av Predator Edge-fotbollsskon, insvept i tusentals iögonfallande Swarovski-kristaller. 

Den ikoniska logotypen med tre ränder, har omarbetats och skaparna har bäddat in tusentals kristaller inuti designen. Skorna kommer i färgen “Focus Olive/Silver Metallic/Magic Lime” och utöver kristallerna besitter Predator Edge en rad tekniska funktioner. Däribland en så kallad Zone-Skin-ovandel för optimal kontroll, tillsammans med en “Power Facet” vid tårna för extra kraft vid skott och passningar. Fotbollsskorna kommer som vanligt utan snören, med en primeknit-krage som suppleant. 

‘adidas Predator Edge Swarovski’ finns att köpa i dels en “laceless +” version, och en “.1” low-cut snörad-version. De limiterade skorna finns tillgängliga redan nu från adidas webbplats och hos utvalda återförsäljare till priset av £300.