adidas fortsätter TMNT-collaben med "Master Splinter Superstar"

De brottsbekämpande sköldpaddornas 40-årsjubileum firas med flera collabs – se bilder, pris & förväntat releasedatum här

Kicksfinder rapporterade under förra sommaren att adidas planerade ett samarbete med TMNT, Teenage Mutant Ninja Turtles. När vi nu börjar närma oss sommaren 2024 har vi redan fått information om en grön sneaker inspirerad av sköldpaddorna själva, men nu kommer mer läckta bilder från Sneakerbardetroit som visar upp en modell baserad på en annan klassisk karaktär.

Master Splinter är sköldpaddornas mentor och fadersfigur och nu får även han en adidas-modell. En omgjorda Superstar baseras på den mästerliga råttans ikoniska lila/rosa rock och hans gråa päls, med ett speciellt guldigt emblem på framsidan av snörningen.

Collaben som rullas ut under 2024 är kopplad till 40-årsjubileet av Teenage Mutant Ninja Turtles-serien, som började som en serietidning 1984. I samband med detta kommer troligtvis fler sneakers och annat dyka upp, med avstamp i seriens många karaktärer.

Foto: Sneakerbardetroit

TMNT x adidas ”Master Splinter Shelltoe” kommer att släppas någon gång närmare sommaren, med ett rekommenderat pris på runt 1 400kr ($130).