adidas Tango League kommer till Stockholm

Nu på söndag den 16:e april kommer adidas Tango League till Annexet i Stockholm. Under dagen kommer arenan förvandlas till skådeplats för kampen mellan stans vassaste talanger.

På spel står skokontrakt, Champions League-biljetter, platser i nordiska och globala finaler samt, viktigast av allt, äran. Tango League, som anordnades för första gången under 2016, har på kort tid blivit ett alternativt skyltfönster där unga fotbollsspelare landet runt kan visa upp sin talang, upptäckas och belönas med ett smakprov av proffsens verklighet.

– Tango League förkroppsligar det arbete som vi under de senaste åren har drivit här på den nordiska marknaden. Vår yttersta målsättning är att adidas, med hjälp av de resurser som finns att tillgå i form av produkter, specialister och fotbollskunnande, ska ge unga spelare en plattform för fortsatt utveckling och förverkligande av drömmar, säger Ninos Icho, Nordic Brand Communication manager för adidas fotboll.

Under söndagens turnering på Annexet i Stockholm kommer man ta tillbaks fotbollen till den råa talangens ursprungsplats – gatan. 12 lag bestående av några utav landets vassaste spelare kommer att ställas mot varandra i 4 vs 4-matcher i jakten på Tango League-trofén.

Utöver Teknisk fotboll och kämpaglöd kommer tillställningen att kryddas med live-framträdanden från duon Grillat & Grändy, Gee Dixon och Moms som är aktuella med nya singeln Denna Dunya samt DJ Mack Beats. För att ytterligare trissa upp stämningen kommer Skill Twins, Martin Mutumba och Emil Freestyle att finnas på plats och bjuda på show.

De första gruppspelsmatcherna startar kl.14.30 och final spelas kl.18.00.

Inträde är gratis och ingen åldersgräns finns.

Plats: Annexet, Stockholm
Datum: 16 april 2017
Tid: kl.14.00-19.00.