Quavo frontar adidas nya True Wireless-hörlurar

Tre helt nya hörlurar

Nu lanserar adidas tillsammans med Zound Industries tre helt nya True Wireless-hörlurar. De blir det senaste tillskottet till deras line-up av hörlurar. Deras nya headphones är anpassade för att bäras vid träning – och erbjuder högkvalitativt ljud och maximal komfort.

Kampanjen frontas av ingen mindre än rapparen Quavo, som är en del av den hyllade hiphop-gruppen Migos. Utöver musiken har han alltid haft en kärlek för basket. Därför är adidas True Wireless de perfekta hörlurarna för hans aktiva livsstil.

De nya True Wireless-hörlurarna är:

adidas Z.N.E. 01 ANC

Fullt utrustade, trådlösa och brusreducerande hörlurar som har utvecklats för att ge optimalt fokus. De är framtagna för att möta kraven från såväl hård träning som vardagens utmaningar.

Pris: 1 999 kr

adidas Z.N.E. 01

De anpassningsbara, trådlösa hörlurarna. Har utvecklats för att passa en lite mindre plånbok samtidigt som de klarar alla aspekter av vardagen, oavsett om de används på stan, gymmet eller någonstans däremellan.

Pris: 1 099 kr och

adidas FWD-02 SPORT

Trådlösa hörlurar som optimerats för löpare. Är utvecklade för att ta löpträningen till nästa nivå med hjälp av en otrolig ljudkvalitet och ett flertal funktioner. 

Pris: 1 799 kr och

Du hittar adidas nya True Wireless-hörlurar på adidas hemsida.