Afound öppnar upp butik i Göteborg

Afound bekräftar nu öppningsdatum för ny butik i Göteborg. Butiken, som blir den fjärde för Afound, öppnar upp dörrarna den 22 november.

Afound öppnar inom kort upp dörrarna till sin nya butik på Östra Hamngatan 23 i Göteborg. Centralt belägen på ett populärt shoppingstråk är butiken inhyst i en gammal bankfastighet med närhet till Gustav Adolfs torg. Butiken erbjuder ett brett och varierat sortiment med hundratals varumärken och upp till 70% rabatt för både dam, herr, barn samt inredning, presenterat i en modern och inspirerande shoppingmiljö fördelat på en butiksyta om ca 1100 kvadratmeter.

”För dem som inte hunnit upptäcka Afound kan vi bäst beskrivas som en nytänkande outlet med med ett relevant, kurerat och inspirerande utbud – vår ambition är att vara ett style and dealhunting paradise där man hittar kvalitativa varumärken, personlig stil och alltid till en riktigt bra deal”, säger Mattias Ekberg, Creative Director, Afound.

Öppningen av butiken i Göteborg är en fortsatt del i en långsiktig strategi att etablera Afound i flertalet städer runtom i Sverige och med ambition att öppna upp i Europa under nästa år. Spana in Afounds hemsida för att spana in deras utbud www.afound.com.

Adress: Östra Hamngatan 23

Öppningsdatum: 22 november 2018 kl 11:00

Öppettider:

Mån-fre 10-19

Lör 10-17

Sön 12-16