Afu-Ra skickar hälsning till svenska fans inför Stockholmsspelning

Fira in löningen när Afu-Ra kommer till Sverige den 24 februari.

Legendariska Afu-Ra, den amerikanska underground-rapparen som är medlem i Gang Starr Foundation, spelar på Eventhuset den 24 januari. Han har samarbetat med bland annat Royce Da 5'9 och Dj Premier. Dopest ställde några snabba frågor till arrangörerna Dynamitklubben, ett kollektiv som skapar event både på lokal och utomhus, och för människor i alla åldrar!

"Vårt motto är att vi spelar allt med själ och gung i."

Vilka är Dynamitklubben?

Dynamitklubben är ett klubbkollektiv som skapar event med fokus på kreativitet, konst och musik. Vår vision är att skapa open-air fester med festivalkänsla. Våra besökare blir alltid lika förvånade över arbetet vi lagt ner på dekorationer och inredning som kan ses som en blandning på en vild djungel fylld med graffiti, konst och ljusinstallationer och en riktigt fet "utomlandsklubb" med en släng festival. 

Är det några specifika musikgenrer ni siktar in er på? 
Hiphop & RnB, Funk/Disco & Reggae är våra grundpelare. Men vårt motto är att vi spelar allt med själ och gung i.

 

Vilka artister är ni aktuella med för tillfället? 
Nästa artist ut är Afu-Ra, en hiphoplegend som blev stor samtidigt som bland annat Jeru the Damaja, och som även är medlem i Gangstarr Foundation. Det är våran första stora bokning som vi är supertaggade på att ha hos oss! Det smäller av den 24/2 på Eventhuset.

Vilka bokningar har ni haft tidigare?

Hittills har vi tagit upp våra vänner och andra talanger vi sett förtjänar att bli lyssnade på. Exempelvis:
Sam Zne (Malmö)
Mestizo (Fli Supertramp & Neftali Milfuegos) Neftali är poet & författare som skrivit boken "Tankar Mellan Hjärtslag" som blev utgiven 2015.
Christmaz & Sando (Pangaia)
Conakry (Malmö)
Hanivan (Malmö)

 

Vilken artist/band hade varit er drömbokning
Att få se hela Highwon tillsammans på scen, och köra sina klassiker hade varit en dröm!

 

Afu-Ra som nu befinner sig på sin Drums in da Jungle-turné har skickat en hälsning till sina svenska fans. Se den nedan och glöm inte attenda eventet, samt boka dina biljetter här innan det är försent!

Afu-Ra har en hälsning!Många år sedan han var på svensk mark och @dynamitklubben tyckte det var dags igen och slog hål på sak! Så den 24/2 kör vi en helkväll + klubb tillsammans med @realafura Gatuslangg Big Belly Sound - Stockholm, Sweden @dj_claeÄr ni lika taggade som oss? Det borde ni vara, en legend på scen och dessutom riktig dunderklubb- ni vet det där vi gör så bra tillsammans med våra sjuka vänner bakom spelarna! Afu-Ra *DRUMS IN DA JUNGLE WORLDTOUR* Biljetter: http://billet.to/s/XQ0dJk8💣💥

Slået op af Dynamitklubben i Lørdag den 27. januar 2018