Ikoniska Air Jordan 3 "Black Cement Reimagined" kan återvända

En av färgställningarna som var med vid modellens lansering 1988 kan komma tillbaka – se releasedatum & annan information här

1988 lanserades den allra första Air Jordan 3-modellen från Nike & Jordan, varav en av de första färgställningarna kallades ”Black Cement”. Sedan dess har modellen gått igenom årtionden med samma tidlösa look, trots att den sett hundratals olika kombinationer av färger och material.

En av de som följt med genom åren är ”Black Cement” och flera gånger har den återlanserats under namnet ”Black Cement Reimagined”. Senast vi såg den var 2018 och nu, 36 år sedan den första Air Jordan 3-modellen, kan vi återigen få se OG färgställningen på hyllorna igen.

SneakerNews var först med att rapportera om comebacken, då de påstår att skon kommer att återvända lagom till jul 2024. Det finns ingen officiell bekräftelse från Jordan Brand angående uppgifterna, men SneakerNews har ett stabilt rykte när det kommer till läckta uppgifter. Den förväntas dyka upp med en prislapp på cirka 2 113kr ($200), med mer information planerad att avslöjas under året.