Ännu en Air Max 1 "Sketch To Shelf" utgåva är på väg

Nästa utgåva av hyllningen för Tinker Hatfields original-skisser är snart här

Nikes omtalade Tinker Hatfield hyllning ”Sketch To Shelf” har varit en av årets mest kreativa sneaker-släpp. Efter den första Air Max 1 OG färgställningen är det nu dags för nästa utgåva att göra sin debut.

Denna gång bjuds vi på en AM1:a i färgställningen ”White/White/Black” där en helvit Air Max 1 pryds med svarta detaljer som visar upp Tinker Hatfields original ritningar för den legendariska modellen. silhuetten kompletteras med en genomskinlig yttersula som uppdagar ytterligare skisser under skon, vita skosnören, samt en vit tunga som pryds med en svart vit Nike branding. Hälpanelen pryds precis som sin föregångare med en Nike Air branding på den vänstra skon, medan den högra bär en Tinker Hatfield signatur.

Den kommande utgåvan av Air Max 1 ”Sketch To Shelf” släpps via utvalda återförsäljare som Sneakersnstuff fredagen den 16:e augusti. Online-släppet sker via en raffle på SNS-appen, medan butikerna i Stockholm, Berlin, Paris och London erbjuder en first come first served release. Prislappen för denna silhuett ligger på 1599 SEK.

[sneakers id=”71878″]