”Klick Klack du blir raderad”, är säkerligen en mening du hör många gånger på TikTok. Låten "Aktiverad" av Alawee blev viral på TikTok innan den ens släpptes på streamingplattformar. Den har nu över 12 miljoner streams på bara 2 månader och över 120 000 skapelser på TikTok. Låten har listats i över 15 länder och nådde en topp på #30 ​​på Global Viral Spotify Chart.

Nu släpps en norsk remix med Beathoven som lägger till nya element till låten. Beathoven har haft stora framgångar med sin låt "Primadonna". Låten stannade på topp 5 under 5 veckor på de norska listorna och nådde en topp på #39 på den svenska hitlistan. Det här är också en låt som du inte kan ha missat om du har varit på TikTok, den har över 32K skapelser från hela Norden.

Alawee och Beathoven träffades i en studio i Göteborg. Kemin mellan de fyra fanns där från den andra gången de träffades. De började experimentera med ljud, verserna och en back-to-back hook, som nu hörs i slutresultatet.

"Det var en riktigt bra upplevelse att jobba med Alawee i studion, och vi är väldigt glada över att få släppa den här remixen. Vi hoppas att fansen älskar den lika mycket som vi gör!”, säger Beathoven

Lyssna på remixen nedan och se vad du tycker!