Aleali May & Martine Ali släpper smyckeskollektion

Örhängen, bälten, chokers och väskor

Under helgen avslöjade Martine Ali ett samarbete med Aleali May. Tillsammans går de ihop för sin första gemensamma smyckeskollektion. Martine Ali är en välkänd smyckesdesigner från Brooklyn. Hon har sitt eget självbetitlade företag och har tidigare skapat smycken åt artister som Kendrick Lamar, Cardi B, Quavo och Goldlink. Aleali May är inte själv smyckesdesigner, men hon är väl insatt i modebranschen. Hon är stylist, bloggare, modell och även sneakerdesigner för Nike’s Jordan Brand. May var den första kvinnan att skapa en unisex Air Jordan.

Nu förenas de två kreatörerna för ett smyckessamarbete. Aleali May sågs bära utvalda föremål från kollektionen under Paris Fashion Week, däribland örhängen, ett kedjebälte samt en av Ali’s klassiska cage-väskor. Accessoarerna tycks anpassade för att passa en street style look. Örhängena ser ut att vara silvriga ringar med initialerna ”A” och ”M” i ett Old English-typsnitt för att representera båda kvinnornas för- och efternamn. Från örhängena hänger en tunn kedja med en liten, silvrig nyckel.

Vid visningen för klädmärket Mugler, där bland annat Snog Aalegra gick modell, visade May upp ytterligare smycken från kollektionen. Drop earings, En annan version av ett simplare kedjebälte, en kedjeliknande choker och samma cage-väska som visats upp tidigare.

Ännu är det oklart exakt vad smyckeskollektionen kommer inkludera. Håll koll på hemsidan för nyheter kring Aleali May och Martine Ali’s kapselkollektion.

https://www.instagram.com/p/B9Kbc5OAj2i/

https://www.instagram.com/p/B9MqKSYgb6o/

https://www.instagram.com/p/B9MhJxCHx_F/