Alex Ceesay saktar ned tempot på ”Forever Young”

”Forever Young” är det första steget i mitt skapande som den nya jag

Idag är rapparen Alex Ceesay tillbaka med nya singeln "Forever Young". Han har den senaste tiden gjort något av en re-branding, där han valt att lägga den tyngre musiken bakom sig och fokuserar på mer positiva meddelanden. Den nya låten kommer även vara en del av hans kommande platta LIMITLESS, som Ceesay beskriver som "ett nytt jag" med ett unikt sound. Alex Ceesay har under den senaste tiden även fått en stor publik på Youtube där han låter tittarna få en personlig inblick i hans liv, såväl som hans förflutna.

Singeln "Forever Young" är producerad av 18-åriga FI:VO och erbjuder ett lugnt och avslappnat amerikanskt sound. Ceesay har en melodisk approuch på låten, och varvar de rappande verserna med en sjungande refräng. På sin Instagram skriver han om nya låten:

"Ni alla vet hur mycket musiken har betytt för mig genom åren och i takt med att jag förändras har även mitt musikaliska uttryck förändrats genom åren. Mitt senaste projekt albumet LIMITLESS kommer att vara någonting helt unikt och jag tror att det märks i mitt nya typ av skapande hur jag nu konstruerar med hjärta istället för med hat. "FOREVER YOUNG" är det första steget i mitt skapande som den nya jag, och mitt kommande album har jag inte lagt ner så mycket jobb på sen drömmar bakom galler. Jag e så sjukt tacksam för att jag är vid liv och för att svenska folket har varit så sjukt förlåtande och välkomnande till det nya jag"

Under dagen kommer låten släppas med en tillhörande lyric-video, skapad av mig rosevisual. Under tiden hittar ni singeln "Forever Young" av Alex Ceesay i Dopest spellista nedan.