Alicia Bocio släpper ”GATULJUSEN” med BoBo

Låten handlar om att som kvinna lära sig äga sin sexualitet

Den svenska sångerskan och modellen Alicia Bocio har tidigare släppt musik på engelska. Efter ett års paus från artisteriet är hon nu aktuell med sin första låt på svenska - "GATULJUSEN" tillsammans med rapparen BoBo. Hon berättar att det känns som att hon verkligen hittat sitt sound. För produktionen står Suedi Business. Singeln beskrivs som en sexig låt som växlar mellan kaxig R&B och pop.

Låten handlar om att som kvinna lära sig äga sin sexualitet. "'GATULJUSEN' handlar om kvinnans rätt till njutning och att få vara sexuell på samma premisser som en man, utan att bli dömd av samhället." skriver hon i ett pressmeddelande. Alicia beskriver även inehållet i texten som en clean och kvinnlig version av Dree Lows låt "DIP DIP". Vi hör henne bland annat sjunga: "Ingen kärlek, inga feelings" och "ta av dig dina kläder ingen som stör, koncentrerar oss på det vi båda kom för".

Alicia Bocio släppte sin debutsingel "Lonely" redan 2016. Sedan dess har hon släppt spår som "Young Lovers", "Replay" och "Fake Friends". Nu öppnas ett nytt kapitel och hon visar en mångsidighet när hon för första gången släpper musik på svenska.
Lyssna på "GATULJUSEN" nedan.