Allt du behöver veta om nya sommarfesten Gården

Med bokningar som Tame Impala, Yaeji, Kali Uchis och Princess Nokia.

Efter helgens senaste klubbsatsning Daze Days går nu skaparna Woah Dad! och FKP Scorpio ihop med ett nytt koncept: Gården. Gården har tidigare varit en endagsfestival och gått under namnet Garden, men utökar nu till att vara en sommarfest som tar plats i centrala Göteborg under dagarna 5-6 juni.

På spelschemat hittar vi otroligt lovande namn, bland annat de psykedeliska hjältarna Tame Impala, som 2015 släppte albumet Currents som influerat både Rihanna och Travis Scott. Även Sverigedebuterande RnB-stjärnan Kali Uchis, UK Garage-ikonen The Streets, elektroniska Yaeji och rapparen Princess Nokia äntrar Göteborgs marker. Dessutom återförenas ikoniska Göteborgshjältarna Bad Cash Quartet för deras första konsert på 14 år. Gården kommer vara en festival med stor bredd på musikgenrer för att just alla ska hitta sina favoriter.

”Vi har handplockat en kvalitétstämplad lineup. Den röda tråden är att de alla är spännande och även exceptionella liveartister. Precis såhär ska en sommarkväll låta”, säger Sulekha Daar, arrangör.

Utöver att utöka med en extra speldag till festivalen som tidigare haft fokus på utomhusscenen, läggs nu en ny scen till inne i Trädgår’n. Se de bokade akterna till Gården nedan och missa inte att köpa biljetter som nu är tillgängliga till sommarens nya musikfest här! Håll utkik på Dopest och Woah Dad för den senaste informationen.

Lineup Gården 2019:

Tame Impala
The Streets
Kali Uchis
Bad Cash Quartet
Sarah Klang
Princess Nokia
Deerhunter
Shame
Julia Holter
Esther
Pond
Yaeji
Black Midi
MorMor
Empress Of
Yves Tumor (Full Band)