Allt vi vet om Lil Baby & Lil Durk's jointalbum

Ta reda på titel och releasedatum

Sedan februari i år har det cirkulerat rykten kring ett kommande collab mellan vännerna och de återkommande samarbetspartnerna Lil Baby och Lil Durk. Det efter att The Voice-rapparen hintat ett jointalbum under en Q&A. Ryktena späddes på mer och mer när de två sågs umgås mycket i Atlanta – kunde det vara så att de har ett helt projekt ihop?

Redan i mars bekräftade Lil Baby ryktena kring ett jointalbum med Lil Durk. Det utgör deras första fullängdare ihop någonsin, även om de släppt flera singlar tillsammans.

”Aye, y’all tell @LilDurk Let’s drop the tape fucc” skrev Lil Baby på sin Instagram Story.

Och Lil Durk svarade med en tweet:

”Aye y’all tell @lilbaby4PF let’s drop that tape streets need this OTF x 4PF”

Nu avslöjar rapparna dessutom både albumtitel samt releasedatum. Skivan Voice of the Heroes väntas släppas redan den 28 maj. Dock raderade de kort därefter datumet – vilket gör det oklart huruvida det fortfarande kommer släppas i maj.

”How Does ’Voice Of The Heroes Dropping May 28 Sound’?” skrev Lil Baby på Instagram

Och Lil Durk skrev:

”The voice of the hero’s may28th what ya’ll think.” 

Även om det här blir Lil Baby och Lil Durk’s första, gemensamma album – har vi hört de förenas på flera spår förut. Senast på DJ Khaled’s ”Every Chance I Get”. De har även hörts på ”Finess Out the Gang Way” (2020), ”3 Headed Goat” (2020), ”How I Know” (2018), ”Downfall” (2018) och ”Off White VLONE” (2018).