Nya serier och filmer på Amazon Prime Video – februari 2024

Se stora namn som Donald Glover i 'Mr. & Mrs. Smith' & Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i filmen 'Ferrari'

I ett grått februari som inte riktigt når hela vägen fram till vårvädret är Amazon Prime Video glada över att hjälpa till genom att presentera en blandning av nya titlar. Här är fem nya filmer & serier som kommer till plattformen under månaden, med en trailer under varje beskrivning.

Hypnotic (1/2)

När detektiven Danny Rourkes (Ben Affleck) dotter, Minnie (Alice Braga), försvinner, faller hela hans värld samman. Under en pågående utredning av ett mystiskt bankrån hittar Rourke kopplingar till hans dotters försvinnande, en ledtråd som leder honom till spåkvinnan Diana Cruz. Ett möte som tar dem vidare till Mexiko i jakten på hans dotter och som resulterar i en konfrontation på liv och död

Mr. & Mrs. Smith (2/2)

I säsong 1 av serien Mr. & Mrs. Smith, baserad på filmklassikern med Brad Pitt & Angelina Jolie, får två ensamma främlingar jobb på en mystisk spionbyrå, som erbjuder dem ett uppdrag innefattande det riktigt glamorösa livet – rikedom, resor världen över och ett alldeles drömlikt tegelhus på Manhattan. Vad är haken? De ska ta sig an nya identiteter i ett falskt arrangerat äktenskap som Mr. & Mrs. John och Jane Smith.

De nygifta paret måste navigera sig genom riskfyllda uppdrag varje vecka, samtidigt som de står inför en ny milstolpe. Den redan komplicerade relationen blir ännu mer komplicerad när paret börjar utveckla sanna känslor för varandra. Vad är mest riskfyllt; deras uppdrag eller äktenskap? Exekutivt producerad av Donald Glover (Childish Gambino) och Francesca Sloane, med bland annat Maya Erskine, Donald Glover själv och Alexander Skarsgård i några av rollerna.

Upgraded (9/2)

Ana (Camila Mendes) är en ambitiös praktikant som drömmer om en karriär i konstvärlden och gör allt hon kan för att imponera på sin krävande chef Claire (Marisa Tomei). När hon uppgraderas till första klass på en jobbresa träffar hon den stilige Will (Archie Renaux), som misstar Ana för hennes chef – en vit lögn som sätter igång ett glamoröst händelseförlopp med romans och möjligheter, tills hennes lögn hotas att avslöjas. Bland de medverkande återfinns även svenska Lena Olin.

THIS IS ME…NOW: A LOVE STORY (16/2)

Denna långfilm är inte likt något du tidigare sett från världsstjärnan Jennifer Lopez. Tillsammans med populära musikvideo-regissören Dave Meyers har Lopez skapat detta Amazon Original som är en narrativt driven, filmisk musikalresa. En berättelse präglad av storytelling, mytologi, humor och helande.

Ferrari (24/2)

Det är sommaren 1957. Bakom det spektakulära Formel 1-livet befinner sig den före detta racerföraren Enzo Ferrari (Adam Driver) mitt i en livskris. Konkurs hotar fabriken och imperiet som han och hans fru Laura (Penelope Cruz) byggt upp från ingenting, för bara tio år sedan. Deras nu instabila äktenskap präglas av förlusten av deras son Dino, ett år tidigare.

Samtidigt kämpar Ferrari med att erkänna sin andra son, Piero, som han har med sin älskarinna, Lina Lardi (Shailene Woodley). Utöver allt detta är det hans passion för racing och att vinna som driver hans förare till bristningsgränsen när de ger sig ut på det farliga 1 000-mil loppet genom Italien, Mille Miglia.