Ant Wan släpper musikvideon till ”Mama”

Producerad av Dopest & Efter:Tolv

Ant Wan släppte för ungefär två veckor sedan sin sommarsingel "Mama". Den von Haartman-producerade singeln har sedan dess hållit sig högt upp på Spotifys Topp 50, och streamats mer än 1,6 miljoner gånger på Spotify. För en vecka sedan kunde Ant Wan dela med sig en teaser från en videoinspelning. Idag släpptes den efterlängtade videon till "Mama" som är den första singeln från det kommande debutalbumet Ghettostar.

Videon är producerad av Dopest tillsammans med det nystartade kreativa kollektivet Efter:Tolv. I videon som efter 24 timmar trendat till en andraplats på YouTube ser vi en handling som kretsar kring Ant Wan, som till en början blir kidnappad av okända gärningsmän. Videon fortsätter med  minnen från hans förhållande, där en tjej är i fokus. Låten ”Mama” är dedikerad som en kärleksförklaring men slutet av videon visar även upp något annat.

När det kommande debutalbumet släpps är fortfarande oklart, men enligt Ant Wan's Instagram story så kommer debutalbumet bestå av 8 spår. Tills dess får ni njuta av musikvideon ovan!