Ant Wan tillbaka med singeln "Drip"

"Jag är den bästa det finns ingen close"

Sedan Västerås-rapparen Ant Wan släppte sin hyllade debut-EP WOW i början utav året har fansen varit hungriga efter ny musik från stjärnskottet. EP:n WOW och låtar som ”Kall” fick Ant Wan att gå från att vara ett diskussionsämne på sociala medier till namnet på Sveriges topplistor. Han har inte bara hunnit bygga upp sitt namn på musikscenen utan även annonserat en egen turné som äger rum i vår. Nu följer Ant Wan upp debuten med att släppa singeln ”Drip”.

Singeln ”Drip” följer definitivt samma vibe som Ant Wans senaste släpp och är du ett fan av hans tidigare verk kommer det här inte göra dig besviken. Den här gången är den typiska pianoslingan utbytt mot en gitarr som går på loop och detta matchas såklart upp med tunga basackord producerat av NEZS Beats.

Det finns en jargong bland svensk musik och artister att alltid lyfta varandra när det kommer till ny musik, men Ant Wan fortsätter att självsäkert ta avstånd från detta med anledningen att han är ”den bästa”. Något som kan anses kaxigt enligt vissa men som även kan tolkas som en del av hans artisteri. På sin Instagram skriver han:

”Om ni tror jag börjat, de idag jag börjar. Allt jag släppt tidigare är skräp för mig. Från och med nu svensk musik kommer inte vara samma och alla rappare ska skämmas varje gång jag släpper.”

Lyssna på Ant Wans nya singel ”Drip” via Spotifylänken nedan och se om du tycker den håller måtten för hans uttalanden.