Foto: Aplace

Ge dina lakan nytt liv med APLACE & Mushy’s Laundry Service

Pop-up-tvätteriet finns tillgängligt under en begränsad tid

Modebutiken APLACE, som fins i såväl Stockholm som Malmö, går nu samman med konstnärskollektivet Mushy. Tillsammans lanserar de en unik Laundry Service. Pop-up-tvätteriet kommer finnas tillgängligt under en begränsad tid.

Från och med den 6:e maj kommer du kunna väcka nytt liv i dina sängkläder. Det tack vare färg-konstnärer från Mushy som färgar dina sängkläder i et tie-dye-tvätteriet. De fortsätter jobba för en hållbar framtid.

"Vi vill fortsätta pusha vår hållbarhetsresa framåt och inspirera våra kunder till att göra smarta val, utan att kompromissa med uttryck och kvalitét. Vårt samarbete med Mushy är ett tydligt exempel på detta" säger Kristian Rajnai, APLACE.

I samband med det tillfälliga tvätteriet släpper Mushy även en kapselkollektion bestående av unika up-cyclade skjortor - samt DIY-färgkit.

APLACE x Mushy's Laundry Service lanserar den 6:maj på APLACE Brunogallerian samt online. Ett begränsat antal tvättar finns att tillgå. Drop off och pick up APLACE Brunogallerian. Tvätteriet flyttar sedan ner till Malmö den 20 maj.