Foto: oklama.com

Är ​​Kendrick Lamars ‘Mr. Morale & the Big Steppers’ ett dubbelalbum?

Ett foto på oklama.com väcker spekulationer

För ett par veckor sedan avslöjade Kendrick Lamar att han släpper sitt femte studioalbum ‘Mr. Morale & the Big Steppers’, den 13 maj i år. När det bara är en ynka vecka kvar, passade K-Dot på att dra igång ytterligare spekulationer inför den stora releasen nästa fredag.

På tisdagen publicerades ett foto på webbsidan oklama.com förställandes en hand som håller i två olika CD-skivor. Varav en med ordet “Morale” och en annan med ordet “Stepper” och texten “Master Copy”. Dessutom ser vi en röd bok med hela namnet på den kommande skivan ingraverat på omslaget.

Självklart var det här allt som behövdes för att internet skulle gå explodera i spekulationer. Kommer Kendrick att släppa ett dubbelalbum nästa fredag? Ett med namnet “Mr. Morale”  och ett annat med namnet “Big Steppers”? Får vi till och med en bok? Det har trots allt gått hela fem år efter det Grammy-vinnande albumet Damn. Dessutom är projektet det sista med skivbolaget Top Dawg Entertainment. Vill rapparen avsluta med en storartad sorti? 

Tror ni att vi får ett dubbelalbum? Håll utkik på Dopest.se för mer information!