Se första trailern till säsong 2 av 'Arcane'

Den prisbelönta animerade serien baserad på 'League of Legends'-universumet avslutas senare i år – här är storyn

 

Efter att ha teasat med en bild tidigare under våren har Netflix och Riot Games nu presenterat den första trailern, tillsammans med nya bilder, för den andra och sista säsongen av League of Legends-serien Arcane. Riot berättar även om framtiden, då de utlovar fler samarbeten med animationsstudion Fortiche som ligger bakom serien.

”Arcane är bara början på vår större berättelseresa och vårt partnerskap med den underbara animationsstudion Fortiche. Från allra första början, sedan vi började arbeta med det här projektet, hade vi ett mycket specifikt slut i åtanke, vilket innebär att berättelsen om Arcane avslutas med den här andra säsongen. Men Arcane är bara den första av många historier som vi vill berätta i Runeterra”, säger Christian Linke från Riot Games.

I detta sista kapitel skapar Jinx attack mot ”The Council” förutsättningar för en fruktansvärd upptrappning av konflikten mellan Piltover och Zaun. Detta resulterar i en strid för rättvisa, hämnd och överlevnad.

Den Emmy-vinnande serien återvänder i november, endast på Netflix. Ett exakt datum kommer att presenteras senare under året.