Arif Murakami tillbaka med episka plattan "Å Drukne En Fisk" + musikvideo

Norksa artisten bevisar än en gång sina kreativa talanger

I över tio år har den ständigt pushande Arif Murakami från Norge gett oss intressant trap med inspiration från runt om i världen. Med hits som ”Hvem Er Hun” och ”Flexnes” på CV:t har den mångsidiga artisten gott om kredd när det kommer till att leda genren framåt i norden. Nu är han tillbaka med sin senaste platta, Å Drukne En Fisk, som åter igen introducerar oss till nya och unika sounds.

Det ambitiösa introspåret ”Smoke” sätter tonen med dess fantastiska produktion och stämning. Arif lägger ett nästan Lil Baby-liknande flow över det experimentella beatet som utvecklas under spårets gång. Varje inslag av samples, sång, och nya instrument kryddar helheten till en underbar introduktion.

Vänner & Fiender” tar upp tempot med ett lite mer hotfullt och argt beat, något som Arif Murakami fortsätter leverera intressanta flyt och rader över.

I samband med plattan släpps även en musikvideo till den hyllade ”(Åh) Tåmy Tåmy”, som givetvis blir till en av projektets höjdpunkter med gästen Karpe’s fantastiska kemi med Murakami.

”Kan du förstå det?” är ett perfekt exempel på den norska artistens mångsidiga talang när han stilrent implementerar house och dansanta kicks in i mixen. Det låter olikt något man hört tidigare, men passar ändå så bra in i den varierande tracklistan. Förbered festspellistan för denna banger.

Än en gång bevisar Arif Murakami vad som får oss fans runt om i norden att fortsätta invänta nästa släpp med otålighet.

Lyssna på Å Drukne En Fisk nedan!