Arnold följer upp debuten med nya singeln "Allting E Rätt"

I musikvideon syns Liam Mango och Arnolds mamma

Den unga rapparen och producenten Arnold är tillbaka med ny musik när han idag släpper singeln ”Allting E Rätt”. Tidigare i år gjorde han en stark debut med den råa trap-låten ”Beslut”, och trap blir det även på dagens release. Han hörs leverera ett snabbt flow, och berättar om hur han fått jobba sig upp från botten och misär för att kunna följa sin vision. En vision om att ta sig någonstans i livet och bli bäst på det han gör. Låten beskrivs även som en hyllning till hans mamma, som alltid stöttat honom genom livet. ”Allting E Rätt” släpps independent och är co-producerad av Arnold själv samt Henrik Lindblad.

Under dagen släpps även en tillhörande musikvideo filmad av Fernand MP. I videon syns hans mamma skådespela tillsammans med en pojke som spelar Arnold som liten. Det återspeglar den kärlek och gemenskap de haft genom livet. Pojken i videon är nog ett välbekant ansikte för många, då det nämligen är barnet från H&M’s uppmärksammade och kritiserade kampanj för en barnkollektion från 2018. Reklamen kritiserades för att vara rasistisk och anspela på fördomar då en svart pojke fick posera i en huvtröja med texten ”Coolest Monkey In the Jungle”. Efter kritiken valde H&M att plocka ner bilden.

”Med tanke på rasismen som har uppmärksammas efter George floyds död. Så kändes det rätt att kontakta Liam Mango att gästa i videon då han också blivit utsatt offentligt av H&M” säger Arnold om tanke bakom videon.

Lyssna på ”Allting E Rätt”, och se videon nedan.

https://youtu.be/SsK5n8uxfJs