Arre släpper sin debutsingel ”Lady Gaga”

Lovar ännu fler singlar inom kort

Arre är en ny rappare från Malmö som är redo att ta sig an den svenska hiphop-scenen. Inspirationen hittar han från sina erfarenheter i livet. I hans musik hör man honom både rappa och sjunga med ett sound som har inslag av franska influenser, drill och orientaliska melodier.

Uppvuxen i Arlöv (Malmö) har 24-årige Arre tidigt förstått att man behöver vara hungrig och jobba hårt för att nå framgång. Det tankesättet har han även i sitt musikskapande – han är medveten att ingenting kommer gratis och för just en ung kille från Arlöv att fullfölja sin allra största dröm krävs det stark vilja och en tydlig vision.

När Arre började med sitt musikintresse som 13-åring, skrev han egna texter till instrumentals från YouTube som sedan utvecklades till att han skapade sina egna melodier och beats.

”Lady Gaga är en up-tempo låt. Jag fick inspiration från de franska och tyska musikscenerna till denna låt. Vi satt i studion och lekte lite med melodier och sen kom allt till mig. Jag kom att tänka på en tjej jag kände när jag var yngre som var besatt av Lady Gaga. Hon var ett superfan som hade affischer i sitt rum, tatueringar på kroppen och massa annat. Efter att vi lekte med beatet så kom all text och uppbyggnaden av låten.”

Lyssna på Arre - "Lady Gaga" i DOPEST playlist.