Asme testar nåt helt nytt när han släpper akustisk version av "BLod"

En hemlig gästartist medverkar i musikvideon

För knappt en månad sedan släppte Asme sin hyllade singel ”BLod”. Låten har legat stabilt på hitlistornas topp 20 och genererat över 1,5 miljoner lyssningar. Det går inte att säga något annat än att spåret blev en succé. Men kan det bli bättre än så? Ja – idag släpper Asme nämligen en akustisk version av låten. Med den nakna och avskalade versionen visar han prov på en mångfacetterad musikalitet, samt att han inte är rädd för att testa nya koncept. Den nya tolkningen av ”BLod” beskrivs som ”rå och emotionell gangsterrap”. När rösten och orden får skina, ges lyssnaran en chans att verkligen ta till sig budskapet på djupet.

”Jag tror att mina lyssnare kommer bli chockade av den här versionen för jag har aldrig gjort något sånt här tidigare, men jag är mer än nöjd med denna versionen och jag tror att folket kommer uppskatta den” säger Asme om låten. 

I samband med releasen, släpps även en musikvideo där Asme ses framföra låten ackompanjerad av musiker, samt en hemlig gästartist. Kan du se vem det är? För produktionen står IAN, som även gjort originalet, samt Per Larsson.

Lyssna på den akustiska versionen av ”BLod” nedan.