Foto: Pressbild

Göteborgsduon Asme & Shiro släpper ”Konstnärer”

Två av västkustens mest produktiva artister återförenas på en emotionell NEZS-produktion, första singel från kommande album

Med sina unika röster och skickligt konstruerade bars har Asme & Shiro blivit två av Göteborg och Sveriges största rappare under de senaste åren, med stora enskilda hits såväl som samarbeten på låtar som "HELGON" och "Synder".

Deras nyaste collab "Konstnärer" bjuder på en uppvisning av deras förmåga att kombinera lyrik med feeling, klätt i ett pianodrivet beat från NEZS (som även släpper "BLIND" med Owen idag). Texten handlar om att strunta i oväsentligheter och fokusera på sina mål och drömmar i livet. Den trycker på vikten av att tro på sig själv, samtidigt som man aktar sig för de i ens liv som har fel intentioner.

"Bara för de vill komma nära, betyder inte att de vill dig nåt gott nej"

Singeln är den första från Asmes kommande album Spår av BLood, som följer upp förra årets succé Tusen Flows 2. Det är Asmes sjätte släpp för året och Shiros sjunde, inklusive deras besök på Robin Kadirs Deja Vu, via singlarna "Cocktails" respektive "Lover & Protector".

Lyssna på "Konstnärer" och mer ny musik i DOPEST Playlist!