Foto: Natalie

”Attack On Titan” får ett sista kapitel

Skaparen har gått ut med bekräftelse på nästa del, som kommer med en aldrig tidigare släppt specialversion

Enligt källor till japanska Natalie kommer mangan Attack on Titan att få ett nytt bonuskapitel. Trots att det släpps som en helt ny volym med titeln "Volym 35" kommer utgåvan att vara ett 18-sidigt häfte som ingår i seriens första officiella konstbok, The Fly.

Kapitlet kommer att heta "Bad Boys" och följa mangans kontroversiella 18-sidiga slut, volym 34. Seriens skapare Hajime Isayama har gått ut och sagt att han är "väldigt stolt" över att få återvända till serien med en speciell konstbok, samt att Attack of Titans nya kapitel fortfarande är i skapandeprocessen.

"Jag håller för närvarande på att skriva en ny manga för konstboken. Det är en bonusmanga som ingår i "Attack on Titan Volume 35". Jag hoppas att ni ser fram emot den", sa skaparen Hajime Isayama

Om detta innebär mer avsnitt till den kritikerrosade animen eller en förändring i narrativet återstår att se, men den är fortfarande på säsong 4 som hade premiär under 2020. Serien går att se på bland annat Crunchyroll, Disney+ & Apple TV+.

Attack on Titan Volume 35 och konstboken The Fly släpps den 30:e april 2024 i Japan, med internationellt releasedatum fortfarande oklart.