Aurelia Day är tillbaka med singeln ”Sweet Love”

Aurelia Day är den första artisten som signats på Isabel ’Syster Sol’ Sandbloms nya satsning GAL:ANT som är en label för kvinnor och icke-binära.

Syster Sol label GAL:ANT Music presenterar deras första artist och släpp; Aurelia Dey med låten ’Sweet Love’. Aurelia är tillbaka med ny musik efter att ha varit på stor sommarturné i Sverige och turnerat runt i Ghana förra året. 

”Jag känner mig stolt att backa denna kraftfulla kvinna som med råge förtjänar sin plats på afrobeat/-och dancehallscenen. Det mesta hon släppt tidigare har varit på svenska men nu satsar hon stenhårt på en internationell karriär”, säger Isabel ’Syster Sol’ Sandblom, grundare av GAL:ANT.  

Aurelia rappar, toastar, sjunger, dansar och producerar. Hon driver även dansskolan The Dancehall College i sin hemstad Göteborg. Våren 2017 släppte Aurelia EP:n ’Alpha Vol 1’. EP:n ledde till hennes stora Sverigeturné där hon besökte hela 21 städer och även medverkade i olika TV-sammanhang. Aurelia fick även en nominering till ’Årets Rytm’ på Manifestgalan 2018.

I sommar går Aurelia ut på turné i Sverige. Hon åker tillbaka till Ghana i juni för att fortsätta med att spela in plattan ’Enlightment Vol. 2' som är uppföljare till ’Alpha Vol. 1’ .Lyssna på låten nedan!