Svenska Aurezzi skapar tandborstar i guld

Det nya märket vill revolutionera tandvårdens look genom lyxiga tandborstar, tandborsthållare & tandkräm – se priserna här

Människor lägger ner betydande summor på att skapa vackra badrum med exklusiva material och stilfulla inredningsdetaljer. Dock tenderar tandborstar & tandkräm att gömmas undan i skåp och lådor. Svenska företaget Aurezzi anser att munvård kan vara både vacker och exklusiv samtidigt som den är bra för tänderna.

Lyx är en livsstil enligt Aurezzi och lyx är inte bara något du visar upp. Det innebär även att ta hand om dig själv inombords såväl som utombords, men även miljöerna du lever i. Aurezzi är en inbjudan till en ny upplevelse, där du ges möjligheten att vårda dina tänder samtidigt som du får ett exklusivt tillskott till ditt badrum.

Aurezzis tandborste tar centerplats likt dess roll för din tanvård, med en design som är lika funktionell som den är snygg. Borstens huvud är tätt packat med över 5 000 mjuka borststrån för att säkerställa att tandköttet får en grundlig rengöring. Guldplätteringen ger den även en tyngd som manuella tandborstar ofta saknar, vilket bidrar till den lyxiga och robusta känslan.

För att komplettera utbudet erbjuder även Aurezzi tandkräm & munskölj vilka båda är berikade med antingen silver- eller guldpartiklar. För att hålla allt på plats med stil finns även en guldplätterad tandborsthållare.

Aurezzi lanserades online i februari i år med sin egen e-handel och har sålts till över 60 länder. Under april/maj kommer Aurezzi även lansera i detaljhandeln där de fokuserar på att finnas i lyxvaruhus, lyxhotell, flygplatser, globala kosmetikakedjor samt även premium tandläkarmottagningar och apotek. DJ Khaled har även varit ansiktet utåt för företagets kampanjer som ambassadör.

Deras sortiment av lyxig tandvård inkluderar en tandborste för 499kr, tillgänglig i 24-karats guldpläterat, 18-karats roséguldpläterat och silverpläterat. För att matcha finns en tandborsthållare för 399kr, tillgänglig i 24-karats guld, 18-karats roséguld och silver. Som avslutning finns även tandkräm för 299kr och munskölj för 299kr.